Sabtu, 30 Agustus 2014

οποιούν πάντ

Στόχος σας στην δίνοντας στους πελάτες σας εξαιρετικές υπηρεσίες είναι να τους πούμε "Wow!" Μόλις εξαφανιστεί. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, αν έχετε κάνει την ακόλουθη 7 άκρες μέρος της κανονικής σας μοτίβο της υπηρεσίας.

<b> 1. Δώστε τους πελάτες σας Πολλά εγκεφαλικά επεισόδια. </ B> Οι άνθρωποι αγαπούν να χάιδεψε. Ακριβώς όπως και κατοικίδια ζώα, μας αρέσει όταν είμαστε σε φυσητό, χαμογέλασε, και δεδομένου ήπια πινελιές. Εγκεφαλικά επεισόδια μπορεί να περιλαμβάνουν οποιαδήποτε χαιρετισμό, τη χρήση των ονομάτων των ανθρώπων, και τις ευχές του "Have-ένα-ωραία μέρα" του είδους. Αλλά το καλύτερο εγκεφαλικό επεισόδιο μπορεί να δώσει άλλους είναι αμέριστη προσοχή σας.

<β> 2. Έκπληξη τους με το Απροσδόκητο. </ B> British Airways αεροπορική εταιρεία ανακάλυψε ότι οι αυξήσεις της υπεραξίας των επιβατών όταν το προσωπικό κάνουν απροσδόκητες extras όπως αυθόρμητες συνομιλίες ή προσκλήσεις για να επισκεφθούν το κατάστρωμα πτήσης. Αυτά πρέπει να παραμείνουν extras και όχι τον κανόνα, αν είναι να διατηρήσουν έκπληξη αξία τους.

<b> 3. Παρακολουθείστε To The Little Things </ b> Δίνοντας προσοχή στα μικρά πράγματα που δεν επηρεάζουν σημαντικά την κύρια υπηρεσία είναι ένας τρόπος για να πούμε:. "Αν κοιτάξουμε μετά από τα μικρά πράγματα, απλά σκεφτείτε τι θα κάνουμε με το μεγάλο αυτά. "Μια τέτοια λεπτομέρεια περιλαμβάνει αφρώδη τουαλέτες που θα μπορούσατε να φάτε τα γεύματά σας από και ανακοινώσεις των πελατών που δεν μιλούν τα κάτω σε ανθρώπους.

<b> 4. Προβλέψτε τις ανάγκες των πελατών ». </ B> Σε μια έρευνα του check-in το προσωπικό του αεροδρομίου, οι πελάτες βαθμολόγησαν το καλύτερο προσωπικό και όσους προβλεπόμενες ανάγκες τους. Αυτά ήταν το προσωπικό που θα ματιά συνήθως κάτω από την ουρά και να προβλέψει τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών είχε, από την γιαγιά που χρειάζονται βοήθεια με τις αποσκευές της στο εκτελεστικό επιχειρήσεων που θέλουν έναν γρήγορο service.

<b> 5. Πάντα Πείτε "ναι". Φροντιστές </ b> Μεγάλη πελάτης δεν χαμηλώσουμε ένα αίτημα για βοήθεια. Ακόμα κι αν δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους, θα ξέρουν κάποιον που μπορεί και να βάλετε επάνω τους. Χρησιμοποιούν πάντα θετική γλώσσα. Ακόμη και αν η απάντηση είναι «Όχι, είμαστε κλειστά», δεν έχει διατυπωθεί ως «Ναι, μπορούμε να κάνουμε αυτό το πρώτο πράγμα αύριο για εσάς."

<b> 6. Αντιμετωπίστε τους τα ίδια Με διαφορετική μεταχείρισή τους. </ B> Μισούμε να βλέπουμε τους άλλους να πάρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών από ό, τι κάνουμε, για παράδειγμα σε ένα εστιατόριο. Θα μας κάνει να αισθανόμαστε δεύτερης κατηγορίας και να υποτιμήσει. Επίσης, δεν θέλουμε να αντιμετωπίζονται το ίδιο με όλους τους άλλους αν αυτό σημαίνει ότι ένα πρότυπο, άψυχο απάντηση, όπως μπορείτε να πάρετε μερικές φορές σε ένα εστιατόριο fast-food. Το μυστικό είναι να συμπεριφέρεσαι σε όλους με τον ίδιο με διαφορετική μεταχείρισή τους.

<b> 7. Χρησιμοποιήστε Τακτ Με Τακτ. </ B> Τακτ σημαίνει χρησιμοποιώντας επιδεξιότητα στο χειρισμό των συναισθημάτων των άλλων ανθρώπων. Σε δύσκολη ή ενοχλητικές στιγμές, διακριτικότητα εξοικονομεί κοκκινίζει ο καθένας. Είναι κάτι που οι πελάτες σας θα παρατηρήσετε, αλλά ότι θα πρέπει να στοχεύουν να περάσει απαρατήρητη.

Εξασκηθείτε αυτά τα 7 απαντήσεις μέχρι να είναι τόσο οικεία σε εσάς, όπως η αναπνοή, και είναι εγγυημένο ότι θα έχουν οι πελάτες κάνουν ουρά για την προσοχή σας.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar